Pamje nga deti

Dhomë Dopio

Përmasa : 19 m²
Dhoma dopio është dhomë e cila ka ballkon,e izoluar nga zhurmat dhe me ajër të kondicionuar.

Pamje nga deti

Dhomë Treshe

Përmasa : 23 m²
Dhoma treshe është dhomë e cila ka ajër të kondicionuar,kabllor,dhe izolim termik.

Pamje nga deti

Dhomë Katërshe

Përmasa : 28 m²
Dhoma katërshe është dhomë e cila ka ballkon,e izoluar nga zhurmat dhe me ajër të kondicionuar.