Restorant

Restoranti Royal ofron lehtësira dhe shërbim cilësor. Restoranti ndodhet në katin e parë të hotelit drejt detit dhe ndërsa jeni duke ofruar darkë për ju një pamje të mrekullueshme. Restoranti është i ndarë në dy hapësira, kështu që ju mund të zgjidhni të hani drekë në pjesën e brendshme ose të jashtme të restorantit.

Specialitetet Tona

Ne restorant Royal, me një distancë prej vetëm 25m larg detit sigurisht që baza e ushqimeve tona janë prodhimet e detit, por gjithashtu ju mund të shijoni specialitete të mrekullueshme kuzhinë shqiptare.