null

Pamje nga deti

null

Ballkon

null

Tualet

null

Wi-Fi

null

Ajër i Kondicionuar

null

Izolim

Dhomë Dopio

Madhësia e dhomës: 19 m²
Kjo dhomë dyshe ka një ballkon, tingullues dhe ajër të kondicionuar
Ambjentet e dhomës: Ballkon, Pamje nga deti, TV, Kanale kabllo, Ajër të kondicionuar, Tavolinë, Izolues i tingullit, Tjegull tjegullash / mermeri, Veshjet / dollap, Raft rrobash, Dush, Tualetin falas, Tualet, Banjë, Bidet, Letër tualeti, Frigorifer, Peshqirë, lino
WiFi falas është në dispozicion në të gjitha dhomat.