null

Pamje nga deti

null

Ballkon

null

Tualet

null

Wi-Fi

null

Ajër i Kondicionuar

null

Izolim

Dhomë Katërshe

Madhësia e dhomës: 28 m²
Kjo dhomë katërfishtë ka një ballkon, dysheme me pllaka / mermer dhe ajër të kondicionuar.
Objektet e dhomës: Ballkon, Pamje nga deti, TV, Kanale kabllo, Ajër të kondicionuar, Tavolinë, Izolues i tingullit, Tjegull pllaka / mermeri, Veshjet / dollap, Raft rrobash, Dush, Tualetin falas, Tualet, Banjë, Bidet, Letër tualeti, Frigorifer, Peshqirë, lino
WiFi falas është në dispozicion në të gjitha dhomat